Kerstmenu

voor

1e en 2e Kerstdag 2018

 

 

Amuse

Gerookte Zalm blokje met dressing van Witte Chocolade

 

 

 

Gamba met Ravioli gevuld met Paddenstoelen en een Gevogelte Jus

(tegen een meer prijs van € 7,50 vers geschaafde truffel)

 

 

 

 

Snoekbaarsfilet op de huid gebakken, met Bospeen Puree in Ras el

Hanout, Salty Fingers en Beurre Blanc Schuim

 

 

 

Scroppino van Dennesiroop  voor de liefhebber

tussendoor extra te bestellen voor € 7,50

 

 

 

Kalfssukade met Cantharellen, Risottokoekje en een Banyuls Saus

 

 

 

 

 

Hertenkotelet (rood gebraden)  met Wilde Spinazie Kastanje puree en een Wildsaus

 

 

 

Gepocheerde Peer gevuld met Gorgonzola, Honing, Thijm en Pecannoten en PX Stroop

 

 

Gefrituurd Vanille ijs met een Frambozen Coulis

                                                                                                                Prijs per persoon € 74,50 (exclusief Scroppino)

Menu Prijs Met Scroppino € 79,50

(reserveren is gewenst voor beide Kerstdagen, reserveren kan via info@culicafe.nl

of telefonisch 0294-415463)

Aanvang Diner tussen 18:00 en 19:00 uur

Wijzigingen voorbehouden i.v.m. verse aanvoer van producten.

 

 

Met Culinaire Groet,

Robert en Mendy Meijers en het hele Culi-Team.

 

 

Meyers Culicafé • Nieuwstad 84 • 1381 CD  WEESP • 0294-415463