€ 6,75

 

 

€ 8,75

 

 

 

€ 10,00

 

 

 

€ 16,50

 

 

 

€ 12,50

 

 

€ 11,50

 

 

 

€ 16,50

 

 

 

€ 12,50

 

 

 

€ 12,50

 

 

 

€ 10,00

 

 

€ 22,50

Voorgerechten

Starters

€ 18,00

 

 

 

€ 18,00

 

 

 

€ 22,50

 

 

 

€ 22,50

 

 

 

€ 18,00

 

 

 

 

€ 26,50

€ 32,50

 

 

€ 32,50

 

 

 

€ 22,50

 

 

 

 

 

 

€ 49,50

 

 

 

 

 

 

 

 

Soep creatie van de dag

Chef’s Soup of the day

 

Vissoep -  rode mulfilet-rouille- room - toast

Fish soup - red mullet- Garlic-  Toast -Rouille

 

 

Gamba’s – knoflookolie

King prawns – garlic oil

 

 

Canadese Coquilles – peulvruchten – soja bouillon

Canadian scallops – peulvruchten – soja bouillon

 

 

Carpaccio - blonde d ' Aquitaine – pesto – pecorino – truffel mayonaise

Carpaccio – blonde d 'Aquit ne - pesto – pecorino- truffle mayonnaise

 

Kalfsragout – bospaddenstoelen – korstbak

Veal ra ut – mushrooms –

 

 

Oesters – fine de claire – frambozenazijn

Oysters – fine de claire – raspberry vinegar – half dozen

 

 

Huisgemarineerde Zalm  – zoetzuur van rode ui

Home made Salmon  – sweet and soure of red onion

 

 

Serranoham

confit de canard  – Px stroop

 

 

Krokante Avocado – Spinazie – kwartel ei – Tomaten fondue

 

 

Proeverij Culicafé – Een proeverij van 6-verschillende voorgerechten

(bereidingstijd  20 minuten)

The taste of Culicafé – a sampling of several of our finest dishes

 

 

Alle gerechten kunnen geserveerd worden met Ganzenlever krullen + € 4,50

 

 

"Waar koken en serveren een passie is"

 

 

 

Hoofdgerechten

Main Courses

 

 

Vis van de dag – dagelijks vers geserveerd met een passende saus

Fresh fish of the day – accompanying garnish and sauce

 

 

Kwartet van vegetarische specialiteiten – elke week anders

Quartet of vegetarian specialties – changing weekly

 

 

Kalfszwezerik –  spinazie – risotto – kalfsjus

Sweetbreads – spinach – risotto – veal jus

 

 

Kabeljauwfilet – roomzuurkool – truffelsaus

Codfish – creamy sauerkraut – truffle sauce

 

 

Boeuf bourguignon – gestoofd rundvlees – rode wijnsaus

Boeuf bourguignon – red wine sauce

 

 

Tournedos – gebakken paddenstoelen – sjalot jus

                                                                           **Rossini (met gebakken Ganzenlever)

 

 

T-bone van de grill – +/- 500 gram – gratin – peper saus - knoflooks saus

T-bone – grilled – gratin – pepper sauce - garlic sauce

 

 

Veluws scharrel Eend – gerookte paksoi stamppot – sjalottensaus

 Margret de Canard  (rose roasted) - smoked bok choy – shallots sauce

 

 

Heeft u moeite met een keuze maken……?  Laat onze keukenbrigade u dan verrassen

Having trouble making a decision …..? Let our kitchen brigade surprise you!

 

6-Gangen Verrassingsmenu door de Chef Samengesteld

(Dit menu is echter alleen per tafel te bestellen en tot 20:15 uur)

6-course surprise menu prepared by the chef

(This menu is only available for the entire table and must be ordered  before 20:15 pm)

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend garnituur .

All entrees are served with a matching garnish

 

Extra te bestellen een frituurmandje Frites +€ 3,75

Order additional a Portion of Chips

 

 

 

Desserts

 

 

Cheesecake – aardbeien compote – limoen kwark

Cheesecake – strawberry compote – lime curd

 

 

Hazelnootschuimtaartje – karamel saus – praliné ijs

Hazelnut-merengue tart – caramel sauce – praliné ice cream

 

 

Tompouce  – chocolademousse – witte chocolade chip

Chocolate mousse – vanilla risotto – orange sauce

 

 

Vanille-honing Hangop – gekarameliseerde walnoot – peren ijs

Vanilla-honey curd  – caramelized  walnut – ice creame

 

 

Sorbetijs – seizoens fruit – vruchtensaus

Sorbet ice cream – fresh fruit – fruit sauce

 

 

Caramel Parfait  – koffie stroop – popcorn - orgeade saus

 caramel pa ait – coffee syrup – popcorn - orgeade sauc

 

 

Vierluik – door de Chef samengesteld

Quartet of desserts – composed by the Chef

 

 

Kaasplank – Calvadosstroop – druiven – roggeknar – 5 stukjes  extra kaas per stukje 1,75

Cheeseplatter – Calvados syrup – grapes – fig-nut bread – 5 pieces    Additional portion 1,75

 

 

 

 

 

Speciaal menu

 

MICHELIN MENU

 

MICHELIN  MENU  3 -gangen

(een keuze menu tussen vlees en vis )

 

MICHELIN MENU  4 -gangen

(keuze menu tussen vlees en vis echter met een tussen gerecht)

 

Naast onze MICHELIN MENU hebben we onze a la carte  menukaart.

€ 34,75

 

 

€ 39,75

 

 

 

 

 

€ 6,75

 

 

 

€ 6,75

 

 

 

€ 6,75

 

 

 

€ 6,75

 

 

 

€ 6,75

 

 

 

€ 6,75

 

 

 

€ 9,75

 

 

 

€ 11,50

 

 

 

 

Meyers Culicafé • Nieuwstad 84 • 1381 CD  WEESP • 0294-415463