€ 6,75

 

 

€ 8,75

 

 

 

€ 10,00

 

 

 

€ 16,50

 

 

 

€ 10,00

 

 

€ 10,00

 

 

 

€ 16,50

 

 

 

€ 12,50

 

 

 

€ 12,50

 

 

 

€ 11,50

 

 

 

€ 22,50

Voorgerechten

Starters

€ 18,00

 

 

 

€ 18,00

 

 

 

€ 22,50

 

 

 

€ 19,50

 

 

 

€ 18,00

 

 

 

€ 22,50

 

 

 

€ 26,50

€ 32,50

 

 

€ 22,50

 

 

 

€ 22,50

 

 

 

 

 

 

€ 49,50

 

 

 

 

 

 

 

 

Soep creatie van de dag

Chef’s Soup of the day

 

Vissoep -  rode mulfilet-rouille- room - toast

Fish soup - red mullet- Garlic-  Toast -Rouille

 

 

Gamba’s – kataifideeg­ – limoenmayonaise

King prawns – kataifi pastry – lime mayonnaise

 

 

Canadese Coquilles – serranoham – tomaten-dille fondue

Canadian scallops – serrano ham – tomato-dill fondue

 

 

Carpaccio van courgette – mozzarella – tomaat – paprika-crème

Zucchini carpaccio – mozzarella - tomato – bell pepper

 

Iberico rib fingers – chilisaus – spinazie – paksoi

Iberico rib fingers – chili sauce – spinach - paksoi

 

 

Oesters – fine de claire – frambozenazijn

Oysters – fine de claire – raspberry vinegar – half dozen

 

 

Gravlax – citroenpeper – honing-mosterd dressing

Gravlax – lemon pepper – honey-mustard dressing

 

 

Lamsrollade – basilicum– salami – taki taki  dressing

Rolled shoulder of lamb – basil – salami -  taki taki dressing

 

 

Runder ribeye – salade - rode bessen compote – truffeldressing

Smoked ribeye – red berry compote – salad  – truffle dressing

 

 

Proeverij Culicafé – Een proeverij van 6-verschillende voorgerechten

(bereidingstijd  20 minuten)

The taste of Culicafé – a sampling of several of our finest dishes

 

 

Alle gerechten kunnen geserveerd worden met Ganzenlever krullen + € 4,50

 

"Waar koken en serveren een passie is"

 

 

 

Hoofdgerechten

Main Courses

 

 

Vis van de dag – dagelijks vers geserveerd met een passende saus

Fresh fish of the day – accompanying garnish and sauce

 

 

Kwartet van vegetarische specialiteiten – elke week anders

Quartet of vegetarian specialties – changing weekly

 

 

Kalfszwezerik –  spinazie – risotto – kalfsjus

Sweetbreads – spinach – risotto – veal jus

 

 

Parelhoenfilet – roomzuurkool – truffelsaus

Guinea fowl – creamy sauerkraut – truffle sauce

 

 

Boeuf bourguignon – gestoofd rundvlees – rode wijnsaus

Boeuf bourguignon – red wine sauce

 

 

Zeebaars – gerookte rucola stamppot – gevogeltejus                                                                                 Sea bass – smoked rocket mash – poultry jus

 

 

Tournedos – gebakken paddenstoelen – sjalot jus

                                                                           **Rossini (met gebakken Ganzenlever)

 

 

Entrecote van de grill – bimi – knoflook aardappel – pestoboter

Simmentaler entrecôte – grilled – garlic potatoes – pesto butter

 

 

Iberico presa – aardpeer – thijmsaus

Iberico presa – Jerusalem artichoke – thyme sauce

 

 

Heeft u moeite met een keuze maken……?  Laat onze keukenbrigade u dan verrassen

Having trouble making a decision …..? Let our kitchen brigade surprise you!

 

6-Gangen Verrassingsmenu door de Chef Samengesteld

(Dit menu is echter alleen per tafel te bestellen en tot 20:15 uur)

6-course surprise menu prepared by the chef

(This menu is only available for the entire table and must be ordered  before 20:15 pm)

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend garnituur .

All entrees are served with a matching garnish

 

Extra te bestellen een frituurmandje Frites +€ 3,75

Order additional a Portion of Chips

 

 

 

Desserts

 

 

Cheesecake – aardbeien compote – limoen kwark

Cheesecake – strawberry compote – lime curd

 

 

Hazelnootschuimtaartje – karamel saus – praliné ijs

Hazelnut-merengue tart – caramel sauce – praliné ice cream

 

 

Chocolademousse – vanille risotto – sinaasappel saus

Chocolate mousse – vanilla risotto – orange sauce

 

 

Churros – chocolade ijs – vanille saus

Churros – chocolate ice cream – vanilla sauce

 

 

Sorbetijs – seizoens fruit – vruchtensaus

Sorbet ice cream – fresh fruit – fruit sauce

 

 

Panna cotta Caramel – koffie stroop – orgeade-noten crunch

Panna cotta caramel – coffee syrup – orgeade-nut crunch

 

 

Vierluik – door de Chef samengesteld

Quartet of desserts – composed by the Chef      

 

 

Kaasplank – Calvadosstroop – druiven – roggeknar – 5 stukjes         extra kaas per stukje 1,75

Cheeseplatter – Calvados syrup – grapes – fig-nut bread – 5 pieces    Additional portion 1,75

 

 

 

 

 

Speciaal menu

 

MICHELIN MENU

 

MICHELIN  MENU  3 -gangen

(een keuze menu tussen vlees en vis )

 

MICHELIN MENU  4 -gangen

(keuze menu tussen vlees en vis echter met een tussen gerecht)

 

Naast onze MICHELIN MENU hebben we onze a la carte  menukaart.

€ 34,75

 

 

€ 39,75

 

 

 

 

 

€ 6,75

 

 

 

€ 6,75

 

 

 

€ 6,75

 

 

 

€ 6,75

 

 

 

€ 6,75

 

 

 

€ 6,75

 

 

 

€ 9,75

 

 

 

€ 11,50

 

 

 

 

Meyers Culicafé • Nieuwstad 84 • 1381 CD  WEESP • 0294-415463